Vissza

Hírek

Kikelet napok és Nemzeti ünnep a Katica Tanyán

2023. március 8.

Töltsétek velünk a tavasz megérkeztét, és avassuk fel idén együtt a kinti játékainkat már márciusban. Tartsatok velünk ezen a remek élményekkel teli hétvégén.

Kikelet napok és Nemzeti ünnep a Katica Tanyán

Bízunk benne, hogy az előttünk álló hétvégén hamisítatlan tavaszi idő vár ránk, így nem csak benti, de kinti játékainkat is tudjátok használni. Versenyezhettek elektromos gokart pályánkon, vagy száguldhattok lefelé a hófánkos csúszdán. Levezetés képpen egy kellemes sétával elérhetitek Lovagvárunkat.

És, hogy ne csak szívetekben vigyétek magatokkal a tavaszt, készíthettek velük tavaszi ablakdíszt, függőt, vagy könyvjelzőt.  Tartsatok velünk ezen a remek élményekkel teli hétvégén.

kokarda

Öltöztessük szívünket is trikolorba! Az előttünk álló hét magában foglalja Nemzeti Ünnepünkre, és vele együtt a hősökre való megemlékezést is. Ehhez kapcsolódóan virágos csatot, és virágos medál kokárdát készítünk, amit mindenki büszkén viselhet majd. 

Március 15-én meghosszabbított nyitvatartással, 10:00-19:00 óráig várunk benneteket.

nonap

Március 8 és 12.-e között minden Pöttyös Katica Klubkártyán regisztrált hölgy vendégünk 25% kedvezménnyel válthat belépőt és 50% kedvezménnyel vehet mászófal jegyet! Regisztrálj Klubkártyára a linken itt!

Gasztronómiai ajánlatunk: Karfiolleves - Töltött burgonya – Vaníliás csiga

Keressük a Katica Tanya csapatának legújabb tagjait! A nyitott pozíciókról több információt itt találtok. Csatlakozzatok egy szuper csapathoz!

Fontos a véleményed! Kérjük adj visszajelzést, hogy tanulhassunk belőle. Töltsd ki kérdőívünket, csak 1 percet vesz igénybe. Köszönjük!
Európai Uniós pályázataink