Vissza

Hírek

Középkori hétvége a Katica Tanyán

2022. június 29.

Túl az idei napfordulón, még mindig nagyon sok napos órával számolhatunk. Ha pedig ilyen kegyes hozzánk az időjárás, szinte elképzelhetetlen, hogy otthon, a négy fal között töltsük az időnket. A Zselic számos lehetőséget kínál a kimozdulásra, de talán nem véletlen, hogy azt mondjuk, ezek közül a legizgalmasabb az, ha hozzánk látogatsz. Várunk szeretettel ezen a hétvégén is!

Középkori hétvége a Katica Tanyán

Reggeltől estig, folyamatosan azon dolgozunk, hogy kikapcsolódj a mindennapokból. Minőségi időt kínálunk, akár új ismeretekre szeretnél szert tenni, akár „csak” játszanál egy jót.

A következő napokban, ismét egy középkori hétvégével várunk benneteket, ahol megismerkedhettek őseink mindennapjaival: címerfestés – íjászat – vívás-oktatás – csatacsillag– és kelevézdobás –hajítógép bemutató vár rátok. Emellett megtekinthetitek, hogy miként készült a portákon a kenyér, vagy a langalló, ahogyan arra is lehetőségetek nyílik, hogy részt vegyetek egy tehénfejésen. Az állatsimogatónkban baromfikat, nyulakat vagy akár szurikátákat is láthatnak az érdeklődők.

szurikata

Beindult a szezon az e-gokart pályánkon, így egyre többen veszik igénybe ezt az attrakciónkat is. Ha szeretnéd kipróbálni, egy egyszerű regisztráció után szeretettel várunk, de akár nézőként is bekukkanthatsz hozzánk. A pálya egészen szürkületig várja az érdeklődőket.

Gasztronómiai ajánlatunk: Paradicsomleves – Káposztás csirkemell petrezselymes burgonyával –Créme brulée

Fontos a véleményed! Kérjük adj visszajelzést, hogy tanulhassunk belőle. Töltsd ki kérdőívünket, csak 1 percet vesz igénybe. Köszönjük!

 

születésnap

 A Katica Tanya nagykorúvá vált. Tavaly töltötte be 18. életévét, melyet egy nagyszabású 18. születésnapi rendezvénnyel készülünk megünnepelni. Erről hamarosan részleteket is hozunk, addig is tartsatok velünk közösségi felületeinken, mert a következő időszakban visszatekintünk az elmúlt 18 év legfontosabb eseményeire, meghatározó pillanataira és kedves emlékeire. Olvassátok történetünket itt, vagy akár az Élményközpont tablóin!


 

 

 

Európai Uniós pályázataink