Facebook Youtube Instagram TikTok

Keresés

divider
Vissza

Hírek

Középkori hétvége és Pünkösd a Katica Tanyán

2022. június 2.

A pünkösdi hétvége minden napján várunk Benneteket! Vegyetek részt a Középkori hétvége programjainkon, vagy száguldjatok egyet az elektromos gokartpályán!

Középkori hétvége és Pünkösd a Katica Tanyán

A pünkösdi hétvége minden napján várunk benneteket, így arra is lesz időtök, hogy kitöltsétek a Katica-, vagy az Öko-totónkat, ahol már nemcsak a telitalálatos szelvényekkel lehet nyerni, hanem 12 vagy 13 találatot elérő játékosok is esélyesek lesznek az ajándékokra.

Visszatérő programként ismét Középkori hétvégén várunk, ahol a lovagvárunk és igazi lovagjaink nyújtanak élményt az érdeklődők számára. A hajítógépünk hol tüzes golyót, hol egyszerű „kőgolyót” lő ki, amihez mindig örömmel fogadjuk a segítő kezeket. Egy kis történelem, egy kis játék és sok-sok élmény vár rátok. Lesz címerfestés, íjászat, vívásoktatás, koronakészítés és az alkalomhoz illően: pünkösdi király és királylány választás

Mivel egyre hosszabbak az esték, folyamatosan bővül az elektromos gokartpályánk elérhetősége, ami akár szórakozásra, akár versengésre sarkal, biztosan emlékezetes lesz a számodra. 

Nálunk több mint 100 attrakció közül választhatnak az idelátogatók, ami garanciát jelent arra, hogy kortól, nemtől függetlenül, mindenki élményekben gazdagon fog távozni. Várunk Benneteket!

Gasztronómiai ajánlatunk:  Húsleves gazdagon – Csülökpörkölt – Diós guba

Fontos a véleményed! Kérjük adj visszajelzést, hogy tanulhassunk belőle. Töltsd ki kérdőívünket, csak 1 percet vesz igénybe. Köszönjük!

 

születésnap

 A Katica Tanya nagykorúvá vált. Tavaly töltötte be 18. életévét, melyet egy nagyszabású 18. születésnapi rendezvénnyel készülünk megünnepelni. Erről hamarosan részleteket is hozunk, addig is tartsatok velünk közösségi felületeinken, mert a következő időszakban visszatekintünk az elmúlt 18 év legfontosabb eseményeire, meghatározó pillanataira és kedves emlékeire. Olvassátok történetünket itt, vagy akár az Élményközpont tablóin!


 

 

 

Európai Uniós pályázataink