Vissza

Hírek

Mesterségek napja Rostás Klárával, „Tökjó” napok és Öko hétvége a Katica Tanyán

2022. október 27.

Töltsétek velünk a hosszú hétvégét ti is! Mesterségek napja, tökfaragás és öko hétvége vár rátok a Katica Tanyán!

Mesterségek napja Rostás Klárával, „Tökjó” napok és Öko hétvége a Katica Tanyán

Lassan túlvagyunk a levélhulláson, és már egyre kevesebb fa árválkodik őszi ünneplőjében. Bár kicsit átszabták az őszi szünetet, így van aki megmártózhat benne és van, akinek „csupán” a ködös délutánok jutnak. Mi mind a két csoportot szeretettel várjuk a Katica Tanyán. Ismét szeretnénk nektek megmutatni, hogy miért fontos, hogy a környezetünkben keletkező hulladékot megfelelően kezeljük. Egy ilyen lehetőség az is, ha nem dobjuk ki rögtön az újrahasznosítható anyagokat. Október 29-30. - Mesterségek Napja: szalma es csuhé báb Rostás Klárával. Október 31-én őszi függő és képeslap-, november 1-én Tök ablakdísz és töklámpás-, november 05-én papírgurigából állat és kupak-virág-, november 06-án parafadugó-kulcstartó és PET járgány készítés vár rátok a Katica Tanyán.

telibetalalda

Nálunk nincs rossz idő, hiszen a több mint száz attrakciónk jelentős részét időjárástól függetlenül élvezheted. És ne feledd! Októberben ingyenesen igényelhetsz Pöttyös Katica Klubkártyát. Használd ki a maradék pár napot!

És még egy jó hír: az óraátállításnak köszönhetően a most előttünk álló hétvégén egy egész órát kapunk ajándékba, amit csak fél év múlva kell visszaadnunk, így kevésbé okoz problémát, ha a szokottnál is jobban kifárasztod magad a játékainkkal. 

Hétvégi gasztronómiai ajánlatunk: Tejszínes kukoricaleves – Zsivány pecsenye kukoricás rizzsel – Kakaós kevert

 

Fontos a véleményed! Kérjük adj visszajelzést, hogy tanulhassunk belőle. Töltsd ki kérdőívünket, csak 1 percet vesz igénybe. Köszönjük!
Európai Uniós pályázataink