Vissza

Hírek

Öko hétvége a Katica Tanyán

2023. február 16.

Ha jártál már nálunk biztosan nem először hallod számunkra mennyire fontos környezetünk védelme!

Öko hétvége a Katica Tanyán

Szeretnénk ha apró lépésekkel ezt te is segítenéd, mikor hozzánk látogatsz. Akár már a belépőjegy megváltásakor is megteheted ezt. Nálunk a belépőd egy részét fizetheted  hulladékkal.  Ha van Katica Tagsági Kártyád bátran hozz magaddal használt elemeket, kidobásra szánt telefont, vagy akár izzókat. Ezekért mind-mind Kis Katica Pontokat kaphatsz, ami biztosan jól fog jönni ha épp nem túl kedvező a februári időjárás, hiszen beválthatod Kalandbarlangunkban falmászó jegyre, vagy akár mini bowling zsetonra is. Garantáltan remekül fogtok szórakozni. Aki nem csak a testét, hanem agytekervényeit is megmozgatná, azt várja számtalan logikai és ügyességi játékunk, amik szintén itt találhatóak. . 

És hogy megmutassuk , hogyan lehet szórakoztató a hulladék felhasználás, ezen a hétvégén változatos kézműves programokkal várunk mindenkit. Színes papírguriga autót készítünk. Megtudhatod hogyan lesz egy sörös dobozból repülő, vagy papírgurigából malom. Vízre bocsájthatod PET palack tutajodat. Ugye? Milyen izgalmas is lehet az újrahasznosítás…

csuszda

Ha pedig játszanátok egyet, beltéri játékaink minden korosztály számára felhőtlen kikapcsolódást biztosítanak. Töltsétek velünk a hétvégét ti is.

Gasztronómiai ajánlatunk: Babgulyás - Aranygaluska

Keressük a Katica Tanya csapatának legújabb tagjait! A nyitott pozíciókról több információt itt találtok. Csatlakozzatok egy szuper csapathoz!

Fontos a véleményed! Kérjük adj visszajelzést, hogy tanulhassunk belőle. Töltsd ki kérdőívünket, csak 1 percet vesz igénybe. Köszönjük!
Európai Uniós pályázataink