Vissza

Hírek

Öko hétvége és Gyermeknap

2022. május 27.

Mondtuk már, hogy nálunk mindig jó idő van? Ha véletlenül kint esik, akkor bent kínálunk neked kikapcsolódási lehetőséget. Ha viszont kint csak a szél fúj, húzd össze a kardigánodat, és irány a tágas, szabadtéri Katica Tanya.

Öko hétvége és Gyermeknap

Az Öko hétvégénken ismét megismerhetsz néhány lehetőséget, például, hogy az otthon található hulladékból miként készíthetsz papírguriga autót és vonatot. Ha kíváncsi vagy milyen egyéb ötletes játékokat vagy ajándékokat készíthetsz kattints ide!

De természetesen a gyerekek számára mást is ajánlunk, így a Gyermeknap örömére: Bohócos bohóckodás vár minden érdeklődőt. Az igazán kíváncsiak azt is megtudhatják, hogy mit jelent az Egérke dióhéjban.

És akkor még egy kis ajándék tőlünk: vasárnap minden gyermek, aki regisztrálva van Katica Klubkártyán, vagy akár az nap regisztrálják, vendégünk egy Cornetto jégkrémre.

Emellett a szokásos programjaink is várnak benneteket. 

Gasztronómiai ajánlatunk: Zöldségleves – Zöldséglepény – Túrós palacsinta gyümölcsöntettel

Fontos a véleményed! Kérjük adj visszajelzést, hogy tanulhassunk belőle. Töltsd ki kérdőívünket, csak 1 percet vesz igénybe. Köszönjük!

 

születésnap

 A Katica Tanya nagykorúvá vált. Tavaly töltötte be 18. életévét, melyet egy nagyszabású 18. születésnapi rendezvénnyel készülünk megünnepelni. Erről hamarosan részleteket is hozunk, addig is tartsatok velünk közösségi felületeinken, mert a következő időszakban visszatekintünk az elmúlt 18 év legfontosabb eseményeire, meghatározó pillanataira és kedves emlékeire. Olvassátok történetünket itt, vagy akár az Élményközpont tablóin!


 

 

 

Európai Uniós pályázataink