Vissza

Hírek

Öko hétvége a Katica Tanyán

2023. május 11.

A környezetvédelem az egyik legfontosabb üzenete a Katica Tanyának, aminek igyekszünk minél többször hangot adni, ahogyan a működésünkkel is ezt az üzenetet közvetítjük.

Öko hétvége a Katica Tanyán

Aki már járt nálunk, bizonyára olvasta a tábláinkon, hogy kizárólag olyan attrakciókat fejlesztünk, amelyek nem fogyasztanak energiát, vagy ha igen, azt mi, magunk állítjuk elő, megújuló forrásokból. 

Szeretnéd környezettudatosan élni mindennapjaidat? Az otthonodban felhalmozódott hulladékot jó helyen tudni, vagy valami hasznosat csinálni belőle?

Látogass el hozzánk a hétvégén, és készítsünk együtt papírgurigából autót, dióhéjból egérkét! Ha készítesz kupakból párkereső játékot, akkor nemcsak nálunk, de otthon is folytathatod a mókát. Valami varázslatos dolgot is megtanulhatsz! Régi papírból újat készítünk…

Ha elfáradtatok töltsetek Katica és Öko-totót, melynek helyes kitöltésével ajándékban részesülhettek.

zsombi

Samu és Zelma kislámája 2 hónapos lett! Hálistennek szépen fejlődik, és nektek köszönhetően gyönyörű nevet kapott, a Zsombit. Lássuk be, nagyon illik hozzá, éppolyan játékos mint a név viselője. Köszönjük a sok beküldött pályázatot, az e-mailen beküldöttek közül választottunk, ahogy az a kiírásban szerepelt. A nyertest értesítettük, ajándéka egy családi belépő a Katica Tanyára. 

Azonban olyan sokan küldtetek névötleteket Facebook-on is, hogy nem hagyhattuk ajándék nélkül azokat sem, akik ott voltak aktívak. Közülük egy szoftver segítségével, véletlenszerűen sorsoltunk egy kommentálót, akinek ajándéka egy 2 főre szóló belépő lesz! 

A nyerteseket és azokat is, akik csak kedvesen megosztották jókívánságaikat, várjuk szeretettel a Katica Tanyán. Gyertek látogassátok meg ezt a tüneményes lámacsaládot!

Gasztronómiai ajánlatunk: Gombaleves – Csirke jóasszony módra – Rizsfelfújt

Keressük a Katica Tanya csapatának legújabb tagjait! A nyitott pozíciókról több információt itt találtok. Csatlakozzatok egy szuper csapathoz!

Fontos a véleményed! Kérjük adj visszajelzést, hogy tanulhassunk belőle. Töltsd ki kérdőívünket, csak 1 percet vesz igénybe. Köszönjük!
Európai Uniós pályázataink