Facebook Youtube Instagram TikTok

Keresés

divider
Vissza

Hírek

Öko hétvége

2023. március 23.

A környezetvédelem egy nagyon fontos küldetése a Katica Tanyának. Ennek igyekszünk minél több alkalommal hangot adni, vendégeink felé is közvetíteni ennek fontosságát.

Öko hétvége

Csak olyan attrakciót fejlesztünk, ami nem fogyaszt energiát, vagy, ha igen, azt mi magunk állítjuk elő megújuló forrásokból. A környezettudatosság egyik fontos szelete, hogy a hulladékot újra felhasználjuk. Foglalkozásainkon megmutatjuk, hogyan lehet egy értéktelen dologból használati tárgyat, játékot készíteni. Így lesz a PET palackból repülő, kupakból pörgettyű, a papírgurigából fa, és a tojástartóból hernyó. Izgalmasan hangzik, ugye?

hordojarat

Ha ellátogatsz hozzánk nem csak ezekkel az érdekes kézműves foglalkozásokkal várunk. A tavasz beköszöntével újra felsorakozott a parkolóba Matyi és Hordóutánfutó járatunk. Minden vendégünk utazhat egy kört a számára megfelelő járaton. Várunk sok szeretettel ezen a hétvégén is!

Gasztronómiai ajánlat: Fokhagymakrém leves – Búbos hús héjában sült krumplival – Mákos bögrés süti

Keressük a Katica Tanya csapatának legújabb tagjait! A nyitott pozíciókról több információt itt találtok. Csatlakozzatok egy szuper csapathoz!

Fontos a véleményed! Kérjük adj visszajelzést, hogy tanulhassunk belőle. Töltsd ki kérdőívünket, csak 1 percet vesz igénybe. Köszönjük!
Európai Uniós pályázataink