Facebook Youtube Instagram TikTok

Keresés

divider
Vissza

Hírek

Öko hétvége a Katica Tanyán

2022. november 4.

Töltsétek velünk november első hétvégéjét a Katica Tanyán, ahol egy öko hétvégével várunk titeket!

Öko hétvége a Katica Tanyán

környezetvédelem az egyik legfontosabb üzenete a Katica Tanyának, aminek igyekszünk minél többször hangot adni, ahogyan a működésünkkel is ezt az üzenetet közvetítjük. Aki már járt nálunk, bizonyára olvasta a tábláinkon, hogy kizárólag olyan attrakciókat fejlesztünk, amelyek nem fogyasztanak energiát, vagy ha igen, azt mi, magunk állítjuk elő, megújuló forrásokból. A környezettudatosság egyik fontos szelete a hulladékhoz való hozzáállásunk. Foglalkozásainkon ilyenkor megmutatjuk nektek, hogy miként tudja, akár egy gyermek is hasznosítani, a már használt csomagolóanyagokat. Ennek keretében: november 05-én papírgurigából állat és kupak-virág-, november 06-án parafadugó-kulcstartó és PET járgány készítés vár rátok a Katica Tanyán.

Az ősz nagyszerű alkalom, hogy két játékos óra között, végigjárjátok a tanyának azon pontjait, ahol állatainkkal találkozhattok. Ez segít abban, hogy jobban megismerjétek a természetet, megszeressétek az állatokat, és lássátok, hogy mit jelent a felelősségteljes gazdálkodás.

gokart

Ha az idő kedvez nekünk, érdemes kihasználni a kültéri játékokat. Az ugráló dombunk, a trambulinjaink igazi adrenalin bombát jelentenek, míg az ennél is több izgalomra vágyókat, továbbra is várja az elektromos gokart pályánk.

Hétvégi gasztronómiai ajánlatunk: Sütőtökkrémleves – Rakott karfiol – Túrógombóc

Fontos a véleményed! Kérjük adj visszajelzést, hogy tanulhassunk belőle. Töltsd ki kérdőívünket, csak 1 percet vesz igénybe. Köszönjük!
Európai Uniós pályázataink