Vissza

Hírek

Szent Miklós a Katica Tanyán

2023. november 30.

Nem számít, hogy hideg vagy meleg az időjárás, mi egész évben nyitva vagyunk. Töltsétek velünk a hétvégét a Katica Tanyán, és találkozzatok ti is a Mikulással!

Szent Miklós a Katica Tanyán

Megérkeztünk decemberbe. Az év utolsó hónapjában számos olyan nap van, amire folyamatosan várunk. Az első ilyen december 6-án Mikulás napja – nálunk viszont már december 2-án, 15 órakor megjelenik az őszszakállú, hogy megajándékozza a gyermekeket. Emellett, akinek van kedve, foglalkozásainkon csipesz rénszarvast és hópehely ablakdíszt készíthet, amivel máris hozzájárult az otthona ünnepi dekorációjához.

Mivel sokaknak ez az időjárás már inkább hideg, így arra is lesz időtök, hogy kitöltsétek a Katica-, vagy az Öko-totónkat.

De természetesen a hűvös nem kell, hogy elvegye bárki kedvét attól, hogy kilátogasson a Katica Tanyára. Nálunk kellemes meleg várja a vendégeket, és ha igazán belevetitek magatokat a játékba, még az is megeset, hogy kifejezetten melegetek lesz. Emellett a szokásos programjaink is várnak benneteket, így teljesen kizárt, hogy ne találj kedvedre való programot nálunk. 

Ha pedig szeretnétek igazi élményt ajándékozni, a Katica Kártya kiváló választás. Rendeld meg még most és akkor megérkezik a fa alá.

akcio

 

Indítsd velünk a telet! Ünnepek előtti akció és feltöltődés a Katica Tanyán! 2023. november 17. és december 20. között az alábbi kedvezmények egyikével várunk benneteket!

Már meglévő és érvényes Pöttyös Katica Klubkártyával rendelkezők számára*: 

  • ajándékba adunk 1 falmászást VAGY
  • egy mini bowling játékot VAGY 
  • egy tetkó fújást.

Amennyiben nincs még Pöttyös Katica Klubkártyátok, most ingyenesen válthatjátok, hiszen ezen időszak alatt a kártya költségét elengedjük. Bővebb információt a Klubkártyáról itt találtok: https://katicatanya.hu/szolgaltatasok/katica-kartya.html

A fenti kedvezményeken túl Jeles Napok programsorozatunk részeként minden hétvégén más-más extra programmal és gasztronómiai ajánlattal készülünk. Gyertek, töltődjetek fel a Katica Tanyán!

*A felsorolt kedvezmény lehetőségek EGYIKE választható, családonként egyszeri, a belépés napján történő felhasználásra vonatkozik, valamint feltétele a Pöttyös Katica Klubkártya megváltása vagy megléte.

 

Hétvégi gasztronómiai ajánlatunk: Fokhagymakrémleves – Cigánypecsenye –Aranygaluska

Fontos a véleményed! Kérjük adj visszajelzést, hogy tanulhassunk belőle. Töltsd ki kérdőívünket, csak 1 percet vesz igénybe. Köszönjük!
Európai Uniós pályázataink