Facebook Youtube Instagram TikTok

Keresés

divider
Vissza

Hírek

Víz Világnapja

2023. március 16.

Március 20-tól hivatalosan is beköszönt a tavasz, zöldell a természet, minden csupa élet. 

Víz Világnapja

Lassan kipattannak a fák rügyei, éled a természet… És vele együtt mi is. Szeretjük érezni a tavaszi nap első sugarait. Hol is tehetnéd meg ezt, ha nem nálunk, ahol számos kinti játék vár. Trambulinok, hófánkos csúszda, gokart

Március 20-tól hivatalosan is beköszönt a tavasz, zöldell a természet, minden csupa élet. 

gokart

És mindehez elengedhetetlen a VÍZ!!! Nélküle mi sem tudnánk felfrissülni egy tikkasztó nyári napon, vagy egy kiadós csúszdázás után. Március 22. a Víz Világnapja. Elkövetkező hétvégénk ennek jegyében telik. Kézműves foglalkozásainkon víz inspirálta játékokat készíthetsz szinte bármiből. Így lesz parafa dugóból tutaj, papír korongból vízi malom. Továbbá játszhatunk vízi lövöldét, de a rajzolás szerelmeseiről sem feledkezhetünk meg. Ők megmutathatják milyen halacskás képpel  tudnak elvarázsolni minket.

Gasztronómiai ajánlatunk: Patcai betyárleves – Zöldséggel töltött csirkemellfilé – Somlói galuska

Keressük a Katica Tanya csapatának legújabb tagjait! A nyitott pozíciókról több információt itt találtok. Csatlakozzatok egy szuper csapathoz!

Fontos a véleményed! Kérjük adj visszajelzést, hogy tanulhassunk belőle. Töltsd ki kérdőívünket, csak 1 percet vesz igénybe. Köszönjük!
Európai Uniós pályázataink