Vissza

Hírek

„Vízkereszt vagy amit akartok” a Katica Tanyán!

2019. december 31.

Az újév első hétvégéjén is rengeteg izgalmas programmal várjuk az érdeklődő családokat. A zord tél ellenére számos benti játszóalkalmatosságot lehet kipróbálni.

„Vízkereszt vagy amit akartok” a Katica Tanyán!

Vízkereszt az egyik legősibb keresztény ünnep. A római katolikus egyházban főszabályként január 6-án ünneplik. Az ünnephez számos népszokás kötődik, ezek közül ma már csak az él, hogy ekkor szokás leszedni a karácsonyfát. Az újév első hétvégéjén is rengeteg izgalmas programmal várjuk az érdeklődő családokat. A zord tél ellenére számos benti játszóalkalmatosság vár benneteket, mint a 7 pályás beltéri csúszdaparkunk és játszóházunk.  

A január 4-5-i hétvégén Vízkeresztet ünnepeljük, mely során készíthettek 3 király bábot, boszorkányt, de a téli hidegben kinn lévő madárkákra is gondolunk: madártortával könnyítjük meg napjaikat, melyet az újonnan elkészített madáretetőbe helyezünk ki. 

Gasztronómiai ajánlatunk a hétvégére: Orjaleves - Zselici vadpörkölt - Lekváros bukta

A szünetben hozzánk ellátogatók elsőként csatlakozhatnak a Pöttyös Katica Klubhoz, melynek részleteiről itt olvashattok! 

Ajándékozz élményt 2020-ban is szeretteidnek!  Ajándékozz élményt 2020-ban is szeretteidnek!

A Katica Kártya ajándékkártyát a vásárláskor tetszőleges összeggel lehet feltölteni, és a Katica Tanyán több részletben is levásárolható a feltöltött összeg, illetve igény szerint újra feltölthető. Ezen kívül ajándékozhatsz még Éves Bérletet is, erről bővebben itt olvashatsz.

További programjainkról itt értesülhetsz.

 

 

Európai Uniós pályázataink