Csapatépítés

A Katica Tanya tökéletes választás vállalati rendezvények lebonyolítására. Komplex ajánlattal szolgálunk csapatépítéshez, családi napokhoz, vállalati rendezvényekhez. A Magyarországon egyedülálló Élményközpontunkban több, mint 100 féle környezettudatos kül-, és beltéri attrakcióval, csapatépítő programcsomagokkal, teljes ellátással várjuk a céges rendezvényhelyszín iránt érdeklődőket.

Csapatépítést tervezünk

Cégek, intézmények, kis - és nagyvállalatok, szakmai társaságok számára kínálunk saját élmény alapú csapatépítési lehetőségeket. Kétféle csapatépítő programcsomagunkat több éves tapasztalat útján állítottuk össze. Fizikai és szellemi feladatokkal, a vidéki élet szépségeivel, egy működő gazdaság életébe való aktív részvétellel várjuk a csapatépítő helyszínt keresőket.

Csapatépítést tervezünk

Csapatépítést tervezünk

Élményközpontunk 1000 főig bármilyen céges rendezvény lebonyolítására alkalmas. Kül-és beltéri attrakcióinkkal válunk a kis - és nagyvállalatok, pár fős csapatok, családi napok, workshopok különleges és egyedi színterévé.

Szállás és catering is érdekel

A Katica Tanya többféle szálláshellyel rendelkezik, emellett a környékben számos szállásadó partnerünk is található. Az Élményközpontban saját konyhát üzemeltetünk, ahol frissen készítjük az ételeket. Válaszd a csapat számára legmegfelelőbb ellátást!

Ajánlatot kérek

Minden céges rendezvény egyedi. Csapatépítés, családi nap, vállalati rendezvény programokhoz egyedi ajánlatot biztosítunk. Kérj ajánlatot könnyedén!

divider

Outdoor csapatépítő programok

Élményközpontunk különlegessége, hogy az időjárástól függetlenül választhatsz a közel 100 kül - és beltéri attrakció közül. Jó idő esetén számos igazi csapatépítő különlegesség vár benneteket, mint a legújabb környezettudatos attrakciónk az elektromos versenygokartpálya, mely egy igazi adrenalinbomba! Válaszd a munkatársaid/csapatod számára legmegfelelőbb outdoor programot!

Outdoor csapatépítő programok

Elektromos gokartpálya

Legújabb attrakciónk, az elektromos versenygokartpálya az ország egyetlen megújuló energiával működtetett gokartpályája. Száguldjatok 420 m hosszan, tegyétek próbára magatokat  egy -és kétüléses gokartjainkban! Várjuk a sebesség és a versenyzés szerelmeseit!

Kültéri csúszdapark

Igazán különleges csapatépítő program! Csússzatok le Közép-Európa legmagasabb száraz csúszdáján! Üljetek bele egy hófánkba, kapaszkodjatok és indulás! Csapatban még nagyobb az élmény! Igazán jó választás családi napok programelemének, mert a csúszdapark háromgenerációs.

divider

Rendezvénypajta

Az Élményközponttól teljesen elkülöníthető, multifunkciós pajta ideális nagy létszámú családi esemény, céges rendezvény, vallási vagy oktatási intézmény által szervezett rendezvény, csapatépítés, alternatív esküvő, vagy csapatépítő helyszínnek.

Rendezvénypajta

Ajánlatot kérek

Minden céges rendezvény egyedi. Csapatépítés, családi nap, vállalati rendezvény programokhoz egyedi ajánlatot biztosítunk. Kérjen ajánlatot könnyedén, az alábbi gomb megnyomásával!

Felszereltség

A rendezvény pajta az Élményközponttól teljesen elkülöníthető, de igény szerint könnyen össze is nyitható a Tanya tóparti részével, annak közelsége miatt. Az épület egésze fa-szerkezetű. A berendezést székekkel és asztalokkal, valamint sörpad szettekkel oldottuk meg, a pajta saját mosdóval is rendelkezik.

Galéria

Nézd meg a rendezvénypajtáról készült fényképeket!

divider

Indoor csapatépítő programok

Élményközpontunk különlegessége, hogy az időjárástól függetlenül választhatsz a közel 100 kül - és beltéri attrakció közül. Rossz idő esetén sem kell elkeseredned, számos beltéri csapatépítő különlegesség vár benneteket! Igazi kuriózum a Kalandbarlangunkban található 17 db mászófal és trambulinpark, de egyedülálló a felnőttek számára kialakított játszóházunk, valamint fedett csúszdaparkunk is! Válaszd a csapatod számára legmegfelelőbb indoor programot!

Indoor csapatépítő programok

Mászófalak

17 db mászófal, 8 méteres csúcsokkal. Különböző nehézségi fokú falakon próbálhatjátok ki bátorságotokat és kitartásotokat. Igazi próbatétel a csapatok számára! 

Fedett csúszdapark

Közép-Európa legnagyobb, 7 pályás fedett óriás csúszdaparkjában a szabadesés érzését is megtapasztalhatják a vállalkozó szellemű csapatok! A felnőtt játszóházban pedig levezethetik a munkahelyi stresszt! 

Egyéb fedett téri játékaink

Versenyezzetek, építkezzetek, teszteljétek emlékezőképességeteket! Számos megoldandó logikai feladat várja a csapatépítés résztvevőit!

divider

Galéria

Több éves tapasztalattal rendelkezünk csapatépítő programok, családi napok lebonyolításában. A Katica Tanya adottságai, a számos különleges attrakció, a környezettudatos szemlélet igen vonzóvá teszi az Élményközpontot a vállalati rendezvényhelyszínek terén. Ügyfeleink voltak (a teljesség igénye nélkül): a Mofém-Teka Magyarország Kft., a Hewitt Magyarország Kft., az Unicredit Bank, a pécsi KIKA Áruház, az Egererdő Zrt., a Szigetvári Takarékszövetkezet dolgozóit is. Köszönjük bizalmukat!

Galéria

Képek

Számos kis - és nagyvállalat választotta céges rendezvénye helyszínéül a Katica Tanyát. Csemegézz a képek között!

Videók

Számos kis - és nagyvállalat választotta céges rendezvénye helyszínéül a Katica Tanyát. Csemegézz a videók között!

Ajánlatot kérek

Minden céges rendezvény egyedi. Csapatépítés, családi nap, vállalati rendezvény programokhoz egyedi ajánlatot biztosítunk. Kérj ajánlatot könnyedén!

Európai Uniós pályázataink