Vissza

Hírek

Föld napja és Öko hétvége

2023. április 20.

Ezen a hétvégén neked is lehet saját szerencsehozó makkocskád! Csupán el kell látogatnod a Katica Tanyára, ahol csak a fantáziád szab határt, az apróság díszítésében.

Föld napja és Öko hétvége

És ha még nem unod a festegetést, azt is megmutatjuk, miként lesz a PET palackból nyomda. Április 22. a Föld napja, amit úgy is megóvhatsz, ha újra hasznossá teszel már hulladéknak szánt palackokat. Ez csak egy nap az évből, de mi szeretnénk, ha nem csak ma vigyáznál közös élőhelyünkre. 
Ehhez számtalan ötlettel szolgálunk, a szelektív hulladék gyűjtéstől az energiatakarékos áram használaton át a gyökérmezős szennyvízkezelőnkig. Csak járj nyitott szemmel, és sokat tanulhatsz… Segítségül pedig vegyél részt szelektív hulladékgyűjtés programunkon. Készítsünk együtt Föld napja medált. 

Számunkra nagyon fontosak vendégeink, közülük is a gyermekek, hiszen itt szinte minden róluk szól. Szeretnénk, hogy a sok játék mellett az óvatosság is napjaik részévé váljon. Ezen a szombaton a Somogy Megyei Rendőr Főkapitányság bűnmegelőzési programmal várja a kicsiket, és nagyokat színezőkkel és játékos feladatlapokkal.

medal

Aki pedig nem hallott még róla, 2023 tavaszának legörvendetesebb híre, hogy Samu és Zelma nászából végre kisláma született. Nem is akármilyen: egy hosszú lábakon imbolygó hófehér szőrpamacs, aki igazi meglepetésként érkezett, hiszen nem is sejtettük, hogy jönni fog. Vegyél részt névadó játékunkon te is, további információt itt találsz.

Gasztronómiai ajánlatunk:  Sajtkrémleves – BBQ csirke pirított burgonyával – Kinder bueno pohárban

Keressük a Katica Tanya csapatának legújabb tagjait! A nyitott pozíciókról több információt itt találtok. Csatlakozzatok egy szuper csapathoz!

Fontos a véleményed! Kérjük adj visszajelzést, hogy tanulhassunk belőle. Töltsd ki kérdőívünket, csak 1 percet vesz igénybe. Köszönjük!
Európai Uniós pályázataink