Vissza

Hírek

Középkori hétvége

2023. április 13.

Ezen a hétvégén egy igazi középkori programba csöppenhetsz bele, ha kilátogatsz a Katica Tanyára.

Középkori hétvége

Vegyünk részt együtt egy kis időutazáson! Tarts velünk az elkövetkező hétvégén, és legyél te a kardforgatás és íjászat nagymestere. Lovagvárunkba belépve repülj vissza a titokzatos középkorba, ahol címerfestés és történelmi érdekességek várnak rád! Hajítógép bemutatóra is számíthatsz, de megismerheted a kenyér, és langalló sütés fortélyait, amit hagyományos módon kemencében sütünk meg. 

És ha ennyi izgalom nem elég, próbáld ki e-gokart pályánkat! Reméljük csak a jókedved lesz féktelen.

egokart

Aki pedig nem hallott még róla, 2023 tavaszának legörvendetesebb híre, hogy Samu és Zelma nászából végre kisláma született. Nem is akármilyen: egy hosszú lábakon imbolygó hófehér szőrpamacs, aki igazi meglepetésként érkezett, hiszen nem is sejtettük, hogy jönni fog. Vegyél részt névadó játékunkon te is, további információt itt találsz.

Gasztronómiai ajánlatunk:  Májgaluska leves – Sajttal töltött csirkemellfilé – Sajttorta pohárban

Keressük a Katica Tanya csapatának legújabb tagjait! A nyitott pozíciókról több információt itt találtok. Csatlakozzatok egy szuper csapathoz!

Fontos a véleményed! Kérjük adj visszajelzést, hogy tanulhassunk belőle. Töltsd ki kérdőívünket, csak 1 percet vesz igénybe. Köszönjük!
Európai Uniós pályázataink