Vissza

Hírek

KÖZKÍVÁNATRA: Ismét agyagozás Falusiné Terjék Évával a Katica Tanyán!

2022. július 22.

Olyan sokan kértétek, hogy több lehetőségetek legyen megismerkedni az agyagozás művészetével, hogy megismételjük múlt hétvégi programunkat, és ismét Terjék Éva vár benneteket a korong másik oldalán.

KÖZKÍVÁNATRA: Ismét agyagozás Falusiné Terjék Évával a Katica Tanyán!

Vendégeink számára továbbra is biztosítjuk a felhőtlen kikapcsolódást, akár kül-, akár beltéren. Amíg az apróságok a víziparkban pancsolnak, a nagyobbak meghódíthatják mászófalainkat, vagy száguldhatnak az elektromos gokartpályán, esetleg körbejárhatják középkori palánkvárunkat

Vannak, akik a Katica Tanyán is igyekeznek próbára tenni a szerencséjüket, Őket várja a Katica-, és az Öko-totó. Nyár elején növeltük nyerési esélyét játékosainknak, így már nemcsak a telitalálatos szelvényekkel lehet nyerni. Segítségként annyit elárulunk, hogy a kérdések mindegyikére meglelitek a helyes választ, ha nyitott szemmel jártok nálunk. 

Családos látogatóink mellett, szeretnénk a cégek, vállalkozások figyelmét is felhívni, ugyanis számos lehetőségeket kínálunk számukra! Akár csapatépítés, akár egy félnapos kikapcsolódást szeretnétek szervezni a dolgozóitoknak, mi várunk benneteket! Csoportként a megszokott attrakciókon felül, kifejezetten nektek összeállított programokkal készülünk. A közös kikapcsolódás mellett megoldjuk az étkezéseteket, és szállást is tudunk biztosítani. 

Hétvégi gasztronómiai ajánlatunk: Hideg gyümölcsleves — Country karaj petrezselymes burgonyával — Kajszibarackos lepény

születésnap

 A Katica Tanya nagykorúvá vált. Tavaly töltötte be 18. életévét, melyet egy nagyszabású 18. születésnapi rendezvénnyel készülünk megünnepelni. Erről hamarosan részleteket is hozunk, addig is tartsatok velünk közösségi felületeinken, mert a következő időszakban visszatekintünk az elmúlt 18 év legfontosabb eseményeire, meghatározó pillanataira és kedves emlékeire. Olvassátok történetünket itt, vagy akár az Élményközpont tablóin!


 

 

 

Európai Uniós pályázataink