Vissza

Hírek

Öko hétvége a Katica Tanyán

2022. október 19.

Számunkra a környezetünkkel való harmóniában élés a legfontosabb fejlesztési alapelv. Ezt igyekszünk minden hozzánk látogató családnak továbbadni, megtanítani. Csatlakozzatok ti is hozzánk egy öko hétvégére!

Öko hétvége a Katica Tanyán

Ha jártál már nálunk, vagy csak olvastál a Tanyáról, akkor nem lep meg, hogy számunkra fontos, hogy óvjuk a környezetet, és a hozzánk érkezőknek is segítsünk abban, hogy részesei legyenek annak az élménynek, ami segíthet bennünket, hogy legalább annyira szép világot hagyjunk az utánunk érkezőkre, mint amilyet mi kaptunk eleinktől. Ennek a keretein belül szeretnénk nektek megmutatni, hogy miért fontos, hogy a környezetünkben keletkező hulladékot megfelelően kezeljük. Egy ilyen lehetőség az is, ha nem dobjuk ki rögtön az újrahasznosítható anyagokat. Most hétvégén PET palack repülő–kupak pörgettyű–papírguriga fa–tojástartó hernyó készítésében vehetsz rész a Katica Tanyán.

Október vége jellemzően tökéletes alkalom arra, hogy kimozduljunk a négy fal közül, és a természet szépségeit csodáljuk meg, egy-egy séta, vagy kirándulás alkalmával. A Katica Tanya, amellett, hogy biztosítja számodra a természet közeliséget, abban is kiváló partner, hogy a séta közben megpihenhess, ebédelhess, vagy a több mint 100 attrakcióink egyikével múlasd az időt. Így lehet összekapcsolni a jót a még jobbal. 

tuzesgolyo

Ezen a hétvégén, közvetlenül az óraátállítás előtt, nagyszerű lehetőség nyílik, hogy a lehető legnagyobb pompájában csodáljátok meg a tüzes golyó hajításunkat, a korábbi naplementének köszönhetően. 

Száraz idő esetén továbbra is várunk benneteket az elektromos gokart pályánkkal, ahol a sebesség és az adrenalin szerelmesei hódolhatnak szenvedélyüknek. De természetesen a legkisebbekről sem feledkezünk meg, ha nem csak utasként akarják élvezni a játékot, így a Tanyán belül a lábbal hajtós gokartok nyújtanak lehetőséget, hogy ők is versenyre kellhessenek egymással, vagy akár apuval, anyuval.

Ebben a hónapban ingyen kaphat Klubkártyát az, aki online regisztrál vagy a helyszínen kiváltja azt. Azokról sem feledkezünk meg, akiknek már van Klubkártyájuk: ők 2 extra ponttal gazdagodnak minden októberi látogatásuk folyamán. A kártya, vagy a kártyán található QR kód bemutatása feltétele a jóváírásnak.

Hétvégi gasztronómiai ajánlatunk: Fokhagymakrémleves – Búbos hús héjában sült krumplival – Mákos bögrés süti
 

Fontos a véleményed! Kérjük adj visszajelzést, hogy tanulhassunk belőle. Töltsd ki kérdőívünket, csak 1 percet vesz igénybe. Köszönjük!
Európai Uniós pályázataink