Egy belépő

Ugye milyen kellemetlen, amikor a gyermeked harmadszor is szeretne lecsúszni a csúszdán és ismét jegyet kell venned? Vagy tekerne a gokarttal még öt kört és ismét 500 Ft?

A Katica Tanya Élményközpontban – más hasonló szabadidőparkokkal ellentétben – egy belépőjeggyel 75 játékunkból 70, azaz a játékok 95%-a, használható.

Nem kell külön fizetni, ha a család ki szeretné próbálni csúszdaházunkat, trambulinjainkat, ugráló dombjainkat vagy gokartozna. Ha a nyári melegben igénybe szeretnék venni a vizes játszóterünket, vízi járgányainkat, ezt is nyugodt szívvel megtehetik és nem kerül plusz pénzbe. Szintén a belépő megváltásával jogosultak Vendégeink a szabadtéri Szélvész csúszdák, és a Telibe-Találda korlátlan használatára. A lovagvár bejárása sem különdíjas, ahol hétvégéken tréfás népi játékokban, íjászkodásban, és hajítógéppel lövésen próbálhatja ki magát a család apraja-nagyja. Állatsimogatások és fejések is látogathatók a karszalaggal. Hétvégi Jeles Napok programsorozatunk kézműves foglalkozásainak aktív részesei lehetnek a Vendégek, és minden hétvégén bevezetjük őket a kenyér-, és langalló sütés rejtelmeibe. A belépőjeggyel mindenki kipróbálhatja egy kör erejéig Matyi vonatunkat, a gyermekek a hordóutánfutó-járatunkat, és ugrálhat egy jó nagyot a Kiütlekben.

5 különdíjas szolgáltatásunk (erdei kötélpálya, focibiliárd, lovaglás, kreatív pólófestés, viaszkéz készítés) is ingyenessé tehető Katica Pontokkal, melyeket a következőképpen lehet gyűjteni: a belépő megvásárlását követően minden az Élményközpontban (étteremben, ajándékboltban, büfékben) elköltött 2500 Ft után jár egy Katica Pont ajándékba. Ezek a pontok örök érvényűek, részben, vagy egészben lehet azokkal különdíjas szolgáltatásainkat fizetni. Ha a Katica Tanyát választod, pontosan ki tudod számítani előre, hogy a korlátlan Élmény mennyibe fog kerülni: egyetlen belépővel!

75 attrakcióink 95%-a a belépővel használható

Európai Uniós pályázataink