Iskolapályázat

Iskolapályázat

 slider kép 1

Öko? Fenntartható? Zöld?

Ti vagytok a példamutató generáció! Nektek már természetes, hogy a mindennapjaitok része a fenntartható életmód, a környezettudatosság. Ezt most mi díjazzuk! A 100%-ban megújuló energiával működő Katica Tanya egy szuper osztálykirándulásban részesíti a legkreatívabb pályázó osztályt.

Mutassátok meg mozgókép formátumban, mit tesztek a környezet védelméért az iskolátokban!

Fődíj:
Egy osztálykirándulás a Katica Tanyán szállással és étkezéssel, 350 000 Ft összértékben!

II. helyezett:
Belépőjegy a Katica Tanyára 30 diák és 2 kísérő számára, melynek értéke 60.000 Ft.

III. helyezett:
30.000 Ft értékű hozzájárulás Katica Tanyán való kiránduláshoz, a belépőjegy vagy a szállás árához.

Nevezési határidő:
2019. május 31., 17:00

Pályamű hossza:
maximum 180 mp

Formátum:
mozgókép (animált ppt, prezi, kisfilm, animáció stb.)

A Katica Tanya számára az egyik legfontosabb célkitűzés a fenntartható működés, a környezet védelme, megóvása. Elhivatottak vagyunk azért, hogy ezt a példát továbbadjuk gyerekeknek, családoknak, közösségeknek. Éppen ezért szeretnénk ösztönözni az általános iskolákat a fenntartható működésre. Pályázatot hirdetünk általános iskolák között, hogy mozgókép formában (kisfilm, ppt, prezi, animáció stb.) mutassák be milyen fenntartható, zöld, környezettudatos, öko stb. tevékenységet folytatnak az iskolában. Azaz a pályázati anyagnak magáról a fenntartható, zöld, öko stb. tevékenységről kell szólnia!

A legkreatívabbnak ígérkező pályaműveket a Katica Tanya büszkén osztja majd meg saját közösségi csatornáin és weboldalán, hogy minél többen találkozzanak a környezettudatos működés formáival.

Természetesen, mint minden pályázat során itt is fogunk nyertest hirdetni. Egy háromtagú zsűri fogja kiválasztani a legjobb pályamunkát. A fődíj pedig egy osztálykirándulás (2019. szeptember és 2020, március között, választható időpontban) a Katica Tanyán, 30 gyermek és két kísérő számára, ahol a szállást és az ellátást is a Katica Tanya biztosítja.

Pályázzatok és töltsetek el egy osztálykirándulást a Katica Tanyán!

Részletes játékszabályzatot itt találtok: Játékszabályzat
Jelentkezési lapot innen tölthetitek le: Jelentkezési lap
Adatkezelési tájékoztatót innen tölthetitek le: Adatkezelési tájékoztató