Vendégkönyv

katica_admin

2018.05.17 - 10:55

Kedves Németh Rita! Sajnáljuk, hogy csalódást okoztunk. A tényszerűség kedvéért: az összesen 100 féle attrakciónkból mintegy 5 az, ami fizetős - tehát az élmények 95%-a egyetlen belépővel élvezhető. pl. beltéren a mászófal és a mini-bowling különdíjasok, másik mintegy 50 féle játék nem. A Matyi vonat és a hordójárat az előre meghirdetett időpontokban addig megy, amíg vendég igény van rá, kb. 5-10 perc várakozási idő lehet szükséges, ha nem fértek fel az első menetre. Mivel sokan jönnek hozzánk, úgy tartjuk igazságosnak, hogy mindenki egyszer utazhasson vele a belépő részeként. Reméljük, máskor sikerül kicsit jobban éreznie magát.

Németh Rita

2018.05.17 - 10:03

Többször jártunk már itt.Most kicsit csalódást okozott nekem.
Animátorok hiánya.Belépőn felül a benti játékokért is kell fizetni.A hordos és a másik "vonat" is csak 2 óránként indul.
Amit csak 1x lehet használni,mert a többi menet már fizetős.

Homokszentgyörgyi Óvoda Szülői Munkaközösség tagjai

2018.02.23 - 13:25

Kedves Katica tanya!
Szeretnénk megköszönni, hogy a 2018. február 17-én tartott Farsangi bálunkra Homokszentgyörgyön tombola felajánlásként családi belépőt ajánlottak fel!
A bál bevételéből az óvoda 29 fős Katica- csoportja idén tavasszal a Katica tanyára fog ellátogatni!
Köszönettel,
Homokszentgyörgy Óvoda Szülői Munkaközösség tagjai

János

2017.09.14 - 18:38

Nagyon jól éreztük magunkat, nagyon jó kis hely. Egész napos elfoglaltság a család minden tagjának. Külön becsülendő a környezettudatosság amivel a park egész területén találkozhat az ember.

Annyi észrevételt tennék csak, hogy mink bár a park kiírása szerint (és belépők díjszabása szerint is) főszezonban voltunk ott, 09.13.-n még is voltak játékok amik nem üzemeltek és nem volt lehetőségünk kipróbálni. Ezek ellenére egész nap jól éreztük magunkat, csak hát a teljes árú belépő ellenében jó lett volna mindent kipróbálni. :(

Talán majd legközelebb sikerül, mert minden bizonnyal még visszatérünk. :)

divider

Új bejegyzés

Európai Uniós pályázataink